rüya tabirleri dini


KUNDURA

Rüyasında yeni bir kundura giyen kişinin evleneceğine veya servet sahibi olacağına; eski kundura giyen kişinin derde düşeceğine yorumlanır.

Altindan kalkamayacaginiz islerin sorumlulugunu aldiginizi bu islerin sonunda çok zor durumda kalacaginizi bildirir. ruya tabirleri,ruya yorumlari ,rüya yorumu, rüya tabiri,islami rüya tabirleri,dini rüya tabirleri VADI Rüyada yesil vadi görmek, yasantinizin mutlu bir sekilde devam edecegine yorumlanir. Yemyesil, güzel bir vadi, insanin muratlarina erecegini, bildirir. Böyle bir vadiye gittigini görmek sikintilardan uzak bir yasam sürmek demektir. KUNDUZ

Rüyasında kunduz gören insan için güzel bir aşk hayatının başlayacağına işaret eder.

KURANI KERİM

Rüyada kuran görmek, iyiliklerin, güzelliklerin ve mutlulukların işaretidir. Çok güzel bir rüya olan Kuran görmek rüya sahibinin Tanrı tarafından i korunduğunun işaretidir. Hasta bir kimse rüyasında Kuranı Kerimi görürse, hastalıktan kurtulur. Kuranı Kerimi satın aldığını görürse, o kimse her türlü kötülükten kurtulur.

KURBAĞA

Çok akıllı ve bilgili bir arkadaşınızın olduğuna ve onun öğütlerine önem vermeniz gerektiğine işaret eder. Rüyasında kurbağa görmek veya sesini işitmek, bir grup tarafından başkan seçileceğine; kurbağayı zıplarken görmek, birileri tarafından izlendiğine yorumlanır. Çok yakın bir iyi arkadaşınız olduğuna da işaret eder. alın.

KURAKLIK

Tam tersine yakın zamanda yakında bolluk ve bereketle kavuşulacak anlamındadır.

KURBAN BAYRAMI

Rüyasında Kurban bayramı gören kişi için geride kalmış bir sevincin geri gelmesine, isteğe ve her türlü tehlikeden kurtuluşa yorumlanır. Kendisini Kurban bayramında görürse, eğer bu kişi hapiste ise kurtulacağına, borcu varsa borcunun ödeneceğine yorumlanır. Kendisini Kurban bayramı

KURBAN KESMEK

Rüyasında kurban kesen kişi için, borçlu ise borcunu ödeyeceğine ve servet sahibi olacağına eğer istiyorsa hacca gideceğine, hasta ise iyileşeceğine yorumlanır. Hasta kurban kesen ölür.

KURDELE

Kurdele kesmek neşeli arkadaşlar kazanacağınıza ve mutlu olacağınıza işaret eder. Eğer kurdele siyahsa sıkıntılı bir hayat geçireceksiniz; eğer siyah değilse, bu çok neşeli bir hayat süreceğiniz anlamındadır.

KURŞUN

Rüyasında kurşun gördüğünü gören kişi iş yaşamında bazı başarısızlıklara ve mağlubiyetlere uğrayacağınızın, çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmezseniz n ihanete uğrayacağınızın belirtisidir.

KURT KÖPEĞİ

Kurt köpeği görmek, iyi bir arkadaşınızdan boşuna kuşku duyacağınıza yorumlanır.
rüya tabirleri rüyada görmek rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri ruya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri ruya tabiri ruya tabiri ruya tabiri ruya tabiri ruya tabiri ruya tabiri islami rüya tabirleri rüya tabirleri rüya yorumlari rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri ruya tabirleri rüya tabirleri VIZE Rüyada vize almak , yakin bir iyi arkadasinizin destegi sayesinde içinde bulundugunuz zor durumdan siyrilacaginiza yorumlanir. VOTKA Rüyada votka içmek , karsiniza çikan firsatlari iyi degerlendirmeniz ve çok emek sarf etmeniz gerektigine yorumlanir. KURUYEMİŞ Rüyada kuruyemiş görmek, yaptığı işlerde kârının artacağına; kuruyemişin kırılması ise, sevmeyeceği birisiyle tanışacağına; yemişl eri yemesi, endişeye düşeceğin işaret eder.
KUSMAK

Düşünmeden hareket ettiğinizi, bu durumun ilerde sizi zor duruma düşüreceğini işaret eder.

KUŞAK

Rüyasında kuşak gören kişinin, güvenli bir iş anlaşması yapılacağına yorumlanır.