rüya tabirleri


KABAHAT
Altindan kalkamayacaginiz islerin sorumlulugunu aldiginizi bu islerin sonunda çok zor durumda kalacaginizi bildirir. ruya tabirleri,ruya yorumlari ,rüya yorumu, rüya tabiri,islami rüya tabirleri,dini rüya tabirleri VADI Rüyada yesil vadi görmek, yasantinizin mutlu bir sekilde devam edecegine yorumlanir. Yemyesil, güzel bir vadi, insanin muratlarina erecegini, bildirir. Böyle bir vadiye gittigini görmek sikintilardan uzak bir yasam sürmek demektir.
Rüyada kabahat işlemek kötüye yorulur. Kötü bir haber alacağınızın işaretidir.
rüya tabirleri  
KABARE

Rüyada kabareye gitmek kısa bir zaman sonra arkadaşınızın önemsiz bir olay nedeniyle bozulacağına yorumlanır.

KABİN
rüya tabiri
Bir düşmanınızın sizin için tuzak hazırladığını dikkatli olmanız gerektiğini işaret eder.

KABLO

Riskli işere atılacaksınız ama sonuçta istediğiniz gibi sonuçlanacak demektir.

KABRİSTAN:

Rüyada kabristan dini hayata dalmak demektir.
islami rüya tabirleri
KABUS

Düşmanlarınızı alt edeceğiniz anlamını taşır.

KABUL GÜNÜ

Kendisini kabul gününde gören kişi hakkında bir dedikodu yapıldığına işarettir.

KABİR

Bir insanın kabir yaptığını görmesi bir evi onarması demektir. Kabir kazmak ise, bekarlar için düzenbazlıkla gerçekleşen evlilik demektir. Kabre girmek ise iş yaşamında sıkıntılar yaşanacak anlamındadır.

KAÇMAK

Rüyada kendinin kaçtığını görmek eskiden olan ve size çok sıkıntılar yaşatan bir olayın tesirinden kurtulamadığınız anlamındadır. Koşarak kaçtığını görmek aklın sayesinde bütün sorunların üstesinden geleceksiniz demektir.

KADAYIF

Paranızı har vurup harman savurduğunuzu deha dikkatli para harcamanız gerektiğini belirtir. Kadayıf yemek para kazanacağınız bir işe girişmek demektir.

KADEH

Kadeh görmek hayra, evliliğe ve çocuğa yorulur. İçki dolu kadeh hayırsız, zevk düşkünü bir çocuğa işaret eder. Su dolu kadehten su içmek çocuk sahibi olmak demektir.

KADIN

Genellikle iyi yorulmaz. Rüyada kadın dedikodu, kötü haber ve yalanı ifade eder. hoşa gitmeyecek olay olarak tanımlanır. Güzel ve genç bir kadın ise izleyecek mutluluktur demektir.

KADINBUDU

Sizinle alakası olmayan bir şey yüzünden başınızın belaya girecek ve bu beladan çok zor sıyrılacaksınız anlamındadır.

KADINGÖBEĞİ
rüya tabirleri rüyada görmek rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri ruya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri ruya tabiri ruya tabiri ruya tabiri ruya tabiri ruya tabiri ruya tabiri islami rüya tabirleri rüya tabirleri rüya yorumlari rüya tabirleri rüya tabirleri rüya tabirleri ruya tabirleri rüya tabirleri VIZE Rüyada vize almak , yakin bir iyi arkadasinizin destegi sayesinde içinde bulundugunuz zor durumdan siyrilacaginiza yorumlanir. VOTKA Rüyada votka içmek , karsiniza çikan firsatlari iyi degerlendirmeniz ve çok emek sarf etmeniz gerektigine yorumlanir.
Rüyasında kadın göbeği gören kimsenin dedikodusunun yapıldığına yorumlanır.


Rüyasında külah gören bir kişinin, şansınızın açılacağına yorumlanır.